Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آنچه اداره تنظیم کننده ایمنی خودروهای آمریکا در گزارش ماه جولای خود منتشر کرده است، خودروهای خودران تسلا از همه محصولات شرکت‌های دیگر بیشتر تصادف گ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، اداره تنظیم کننده ایمنی خودرو آمریکا به تازگی گزارش جدیدی را در خصوص تصادفات خودروها مربوط به ماه جولای ۲۰۲۲ منتشر کرد که نشان می‌دهد خودروهای تسلا که به سیستم کمک رانندگی این شرکت مجهز هستند بیشتر از تمام خودروها در این ماه تصادف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروهای خودران تسلا در خیابان های آمریکا برای تفریح تصادف می‌کنند!

شرکت تسلا اخیرا به دستور NHTSA آمار تصادفات خود مربوط به ماه جولای را منتشر کرد که طبق آن در این ماه حدود 273 تصادف توسط خودروهای خودران این شرکت به ثبت رسید که این میزان بیشتر از هر خودروساز دیگری است. گفتنی است شرکت‌های خودروسازی استفاده از سیستم‌های کمک‌راننده و تست آنها در جاده را باعث افزایش ایمنی خودروها و سرنشینان می‌دانند، اما ظاهرا تاکنون این‌طور نبوده است.

در همین راستا اد مارکی و ریچارد بلومنتال، دو سناتور آمریکا با کافی ندانستن انتشار چنین داده‌هایی عنوان کردند اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) باید برای جلوگیری از تصادفات نرده‌های محافظ را در جاده‌ها نصب کند. همچنین سناتور‌های آمریکایی با هشدار نسبت به بالا بودن تصادفات خودروهای تسلا در خصوص استفاده از این فناوری و احتمال افزایش تصادفات ابراز نگرانی کردند.

اداره تنظیم کننده ایمنی خودرو آمریکا به شرکت‌ها دستور داد تا تمام تصادفات‌هایی که به سیستم‌های پیشرفته رانندگی مربوط می‌شوند را به این سازمان اعلام کنند. در همین راستا طبق اعلام ۱۲ خودروساز از ماه ژانویه حدود ۳۹۲ تصادف رخ داد که باعث مرگ ۶ سرنشین و همچنین آسیب شدید به ۵ سرنشین شده بود. ضمن این که شرکت‌ها از وقوع ۱۳۰ تصادف مربوط به مدل اولیه سیستم‌های رانندگی خودکار خبر دادند که از این میان ۱۰۸ تصادف بسیار شدید بود.

بعد از این که در سال ۲۰۱۶ یک راننده هنگام استفاده از سیستم خودران تسلا به دلیل تصادف جان خود را از دست داد، سازمان‌های مربوط به خودروسازان دستور دادند تا داده‌های استاندارد تصادف را برای بررسی بهتر بلافاصله گزارش کنند. همچنین وب‌سایت تسلا نیز بعد از آن تصادف اعلام کرد این سیستم امکانی را فراهم می‌کند تا خودرو به شکل خودکار در مسیر حرکت کرده، شتاب بگیرد و فرایند ترمزگیری را انجام دهد، اما با وجود این به توجه راننده نیاز دارد. طبق اعلام تسلا این سیستم همچنان در حال توسعه است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فورد تصادف پورشه افزایش ایمنی تسلا بنز کلاس S خودروهای تسلا سیستم کمک راننده شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۶۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در بزرگراه شیخ‌فضل‌الله/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • مسیر ویژه خیابان جمهوری ساماندهی شد
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار